Menu
FI | EN | RU | CN

Tarina

Kutilan Liikenteen historia juontaa aina vuoteen 1938, jolloin Mikko Kutila (1918-1984) hankki ensimmäisen Ford-merkkisen henkilöautonsa. Tuolloin autoja ei hankittu hupikäyttöön, ja Mikkokin aloitti taksiliikenteen Muurolan kylässä. Sota-ajan vuodet nuorukainen palveli automiehenä.

Vuonna 1953 linja-autonkuljettajana työskennelleelle Mikolle tarjoutui tilaisuus Ranuan Linjavaunu Oy:n osakkuuteen ja vuonna 1956 yrityksen omistus siirtyi kokonaan Kutilan perheelle.

Yritys jatkoi kasvuaan ja Veljekset Vuolevilta ostetun Ranua–Oulu -linjan yhdistäminen Rovaniemi–Ranua –linjaan synnytti ensimmäisen Rovaniemen ja Oulun välisen linja-autoyhteyden. Kutilan Liikenne liikennöi yhteyttä vielä tänäkin päivänä.

1970-luvulla yhtiön nimi muuttui Kutilan Liikenne Oy:ksi, jolloin alkoi myös sukupolvenvaihdos. Mikon poikien – Jorman ja Pertin – tullessa mukaan toimintaan isä toimi edelleen yrityksen johdossa.

Vuodesta 2006 perheyrityksen toimitusjohtajana on toiminut Pertti, jolloin aikaisemmin kuljettajina toimineet Jorman ja Pertin pojat Antti ja Matti tulivat mukaan yrityksen operatiiviseen toimintaan.


 

Laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Kutilan Liikenne Oy tarjoaa linja-autoliikenteen aikataulunmukaisia reitti- ja tilausliikennepalveluja koko Suomen alueella joukkoliikenneluvan mukaisesti.

Meille tärkeitä asioita ovat turvallisuus, luotettavuus, ystävällisyys, joustavuus ja taloudellinen kannattavuus.

Reittiliikenteemme kulkee Lapin ja Oulun alueella. Linjojen lähtöpisteet ovat Rovaniemi, Ranua, Pudasjärvi ja Oulu.

Muuta liikennettä ovat paikallisliikenteen linja numero 9 Rovaniemellä sekä koululaiskuljetukset Rovaniemellä, Posiolla ja Ranualla.

Matkaliput

Käytössämme ovat kaikki Matkahuollon lipputuotteet ja kuulumme Matkahuollon informaatiojärjestelmään. Käytössämme on kertamaksun lisäksi useita erilaisia alennuslipputuotteita, kuten työmatka-, seutu- ja kaupunkilippu.

 

Osaava henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joita myös koulutamme säännöllisesti. Kaikilla kuljettajillamme on lain vaatima ammattipätevyys. Useimmat kuljettajistamme ovat myös kielitaitoisia.


TILAUSLIIKENNEPALVELUT

Tilausliikennepalveluja tarjoamme koti- ja ulkomaille. Pääasiallinen toimialueemme on Rovaniemi sekä pohjoinen Suomi ja pohjoinen Norja. Asiakkaamme ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia.

TIEDOTTAMINEN

Reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme aikataulujulkaisuissamme sekä verkkosivustollamme osoitteessa www.kutilan.fi. Ajankohtaiset aikataulutiedot löytyvät myös Matkahuollon verkkosivuilta.

Liikenteen muutokset olemme keskittäneet vuodenvaihteeseen sekä kesäkuun alkuun ja syksyyn, jolloin niistä tiedotetaan erikseen.

Mahdollisten häiriötilanteiden varalta päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden. Päivystyksen kautta hoidamme myös tilausajoihin mahdollisesti liittyvät ongelmatilanteet ja ennalta arvaamattomat muutokset. 


Kalusto

Käytössämme on 25 bussia, joissa on 14 – 57 paikkaa. Suurin osa autoistamme on tilausajovarusteltuja, eli niistä löytyy muun muassa ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt.


Asiakastyytyväisyys
ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Verkkosivuillamme olevan palautelomakkeen ja asiakaspalautteiden kautta toivomme saavamme tärkeää tietoa palvelumme laadusta toiminnan kehittämiseksi.

Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan nopeasti. Tavoitteena on, että asiakaspalaute käsitellään aina yhden työpäivän aikana. Mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet tehdään välittömästi.

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Maksetun hinnan palauttamisesta ja vahingonkorvauksista neuvottelemme aina tapauskohtaisesti.

Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asian selvitystä.KESTÄVÄT VALINNAT

Kutilan Liikenne pyrkii edistämään kestävää kehitystä toiminnassaan:X

FI | EN | RU | CN